Triple Wins

Skraplotter gör sig utmärkt som minispel för spel antingen på datorn eller i mobilen. De är ju av naturen avgränsade i storlek. Det spelar ingen roll om du väljer en Trisslott, en Tia-lott eller en skraplott på nätet – de har alla ungefär samma storlek.

Spelidén är också densamma för alla skraplotter. När du har köpt lotten är din uppgift att skrapa bort skyddsplasten, den riktiga eller den virtuella, för att avtäcka penningbelopp och sedan hoppas på att ett visst belopp framträder ett visst antal gånger (normalt tre gånger).

Triple Wins är en klassisk skraplott på många sätt. Du behöver inte läsa långa manualer för att komma igång att spela. Du köper bara en lott, skrapar den och håller tummarna. I Triple Wins behöver du faktiskt inte ens skrapa varje fält manuellt. Det finns nämligen en knapp märkt “Skrapa alla” som sköter hela skrapet åt dig!

Du vinner om du skrapar fram tre likadana belopp. Totalt finns det 13 olika belopp att vinna, från 5 kr till 100 000 kr. Dessutom har varje lott en multiplikatorruta som kan dubbla eller mångdubbla (upp till 10x) dina vinster. Varje lott kostar 5 kr så du har chansen att få en enorm avkastning genom att spela på Triple Wins.

Det bästa med Triple Wins är kanske att återbetalningen, det vill säga vad spelarna får tillbaka i vinster, är betydligt högre än den som gäller för exempelvis Triss och Tian-lotten. Att vinna på Triss är ungefär lika sannolikt som att få en meteorit i huvudet. Att vinna på Triple Wins är betydligt enklare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *