Football Cup

Det är ett tag kvar till fotbolls-VM i Brasilien. Det är ju i juni 2014 som den största turneringen i världen sparkas igång. Du kan dock mildra din abstinens genom att spela Football Cup, ett riktigt bra minispel som bjuder på både spänning och skoj.

Football Cup är på alla sätt ett busenkelt spel. Om du tycker om fotboll kommer automatiskt att förstå hur spelidén fungerar, men även du som inte har någon som helst kunskap om fotboll har inga problem att komma igång med spelet.

Det första du ska göra när du vill spela Football Cup är att klicka på knappen “Spela”. När du har gjort det visas ett mål med en gladlynt målvakt som burväktare och fem fotbollar framför honom. Du deltar nu i en straffläggning och din uppgift är att klicka på en fotboll i taget och helt enkelt skjuta mot mål. Du behöver inte sikta – det gör spelet automatiskt åt dig. Om du inte vill sparka iväg var och en av de virtuella bollarna manuellt kan du använda dig av funktionen “Kicka alla” för att avgöra straffläggningen på nolltid.

Det är antalet mål som avgör hur stor din vinst blir. Gör du 0-1 mål går du lottlös från spelet. Gör du 2 mål får du pengarna tillbaka. Med 3 mål multipliceras vinsten med gånger 2. Fyra mål ger en multiplikator på 4x och slutligen ger 5 mål en multiplikator på 10x. Det är din insats som avgör hur mycket du totalt kan vinna. Med maximal insats kan du ta hem en vinst på hela 400 000 kr. Det är inte dåligt för ett minispel där du egentligen bara behöver klicka på en knapp för att sätta igång spelet och en annan knapp för att avgöra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *